HTML

Argi és a világ

Miről is szól ez a blog? Pontosan fogalmazva halvány lila gőzöm sincs, de haladni kell a korral, mégha egy picinykét lemaradva is. A szerző csapongó gondolatait láthatjátok. A téma? Tudja a fene.

utolsó kommentek

megjegyzés

Nem tetszik amit írok? Nem tetszik ahogy írom? Rossz napod van? Csúnyán néztek rád? Te jobbat írnál? A te blogod szebb?

Ne is folytasd, leszarom.

címkék

licensz

Creative Commons Licenc

2010.10.27. argi

hová tart az ország?

A szabadság vége. Jó lesz vigyázni! Csúnyán viselkedett az alkotmánybíróság... Hol van a Rubicon? Ezek és hasonló cikkek tömege jelenik meg folyamatosan, mióta... mióta az Alkotmánybíróságra vetült a kormánypárt árnyéka.

Érdekes látni, ahogyan az elmúlt 20 év szabadságnak hívott szabadrablását átkonvertálják egy szabadság nélküli rablássá. Nem mondom, hogy diktatúra - mondják már elegen. De az biztos, hogy nem egy diktatúra finomabb lépésekkel vált azzá. Engem ez az egész arra emlékeztet, amikor gyerekek játszanak:
- Lelőttelek!
- De nekem páncélom van!
- De a páncélon átmegy a golyó!
- Ööö, de én már előbb lelőttelek!

De mindegy is, nem ez érdekel most engem. A magyar mindig morgolódó nép volt. 48, 56 (bár én személy szerint nem tudom forradalomnak nevezni), hogy a divatosokat említsük. A taxis sztrájk is valami olyan dolog volt, ami kifejezte ezt az országot. Kiváncsi vagyok, most meddig mehet el a hatalom, mikor esik le a 10 milliónak: hoppá, itt minket kurvára átbasznak?

komment

Címkék: blog magyar nemzet kormány gondolatok lopás alkotmánybíróság ab alkotmány tolvaj


A bejegyzés trackback címe:

https://argena.blog.hu/api/trackback/id/tr852402228
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása