HTML

Argi és a világ

Miről is szól ez a blog? Pontosan fogalmazva halvány lila gőzöm sincs, de haladni kell a korral, mégha egy picinykét lemaradva is. A szerző csapongó gondolatait láthatjátok. A téma? Tudja a fene.

utolsó kommentek

megjegyzés

Nem tetszik amit írok? Nem tetszik ahogy írom? Rossz napod van? Csúnyán néztek rád? Te jobbat írnál? A te blogod szebb?

Ne is folytasd, leszarom.

címkék

licensz

Creative Commons Licenc

2010.05.05. argi

...még magam sem tudom

Ez az első blogom, a kezdet kezdete. Csak pár évvel vagyok lemaradva, semmi gond! A blogolás egy érdekes-furcsa dolog. Igazából sosem tudtam hova tenni azokat, akik így osztják meg a világgal a gondolataikat. Az meg pláne eszembe se jutott, hogy jómagam ilyesmivel foglalkozzak... de mostanában sokszor olvasok valahol-valamit és úgy érzem én máshogy gondolom. Nem értek egyet. Vitatkoznék. Lehülyéznék pár embert. Megmondanám a frankót. Ilyenkor kigondolom mit írnék, néha meg is írom de aztán valahogy sosem fejezem be a... kommunikációt. Nem tudok nekiállni kommentelni egy-egy blogban. Nem tudom rávenni magam, hogy küldjek egy hülyéző-emailt egy cikkírónak. Irtózom attól, hogy csacsogjak kétszavas beköpésekkel. Nem érzem, hogy ezek annyira maradandóak lennének és ezért nem is tartom érdemesnek arra, hogy biteket pazaroljak rájuk. Viszont egy blogba írni ezeket a gondolatokat valahogy más, valahogy több. Még.

A webkettő pörgő része nem jön be. Twitter, facebook, anyámkínja meg a többi... Futó hóbortok, igénytelen irogatások - semmi közük az irodalomhoz, a nyelvhez. Én még fórumokon edződtem, ahol megkövetelték a normalitást. Ha tollat/billentyüzetet kell ragadni, akkor számomra muszáj némi formát, tartalmat vinni bele.

Szóval úgy döntöttem, adok ennek az egésznek egy esélyt. Nem tudom menni fog-e, nem vagyok egy irodalmár vagy akár újságíró. Bár manapság már olyat is így hívnak, aki két mondatot nem tud értelmesen összehozni. Talán egyetlen bejegyzést sem találok majd arra érdemesnek, hogy kitegyem. Lehet rájövök: tényleg nem nekem való ez az egész, nem tudok így, ebben a formában irogatni és ez a blog is a temérdek 1-2 hónap alatt kukaérett táborba fog puffanni. De ne szaladjunk ennyire előre. Nem akarok világmegváltani, csak néha leírni valamiről, hogy szerintem... Remélem képes vagyok rá.

Azt meg, hogy mások olvassák-e? Nem kellenek rajongók, nincs szükségem többezres olvasóközönségre, nem nekem való. Ha néha valaki ránéz és esetleg érdekesnek találja azt ahogy én gondolkodom, bőven elég. Ez nem ponyva.

Legyen ennyi az első poszt, már ígyis több időt sikerült elcsesznem rá mint akartam.

komment

Címkék: blog gondolatok


A bejegyzés trackback címe:

https://argena.blog.hu/api/trackback/id/tr931974875
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása